(P) Ultima lună pentru burse de până la 35%, în cel mai apreciat program MBA din România

WU Executive Academy, parte a Vienna University of Economics and Business – cea mai mare universitate de business din Europa, urmează să îşi încheie sesiunea de burse de studiu de până la 35% pentru programul Executive MBA desfăşurat în Bucureşti. Viitorii studenţi pot beneficia de reducerea de până la 12.000 de euro din valoarea totală de 35.000 euro a şcolarizării, prin depunerea aplicaţiilor până la data de 30 septembrie 2015.

Programul de Executive MBA desfăşurat de WU Executive Academy în Bucureşti şi Viena este apreciat ca fiind nr.1 în România şi în top 100 programe EMBA la nivel mondial, înaintea unor universităţi de prestigiu precum University of Washington sau Copenhagen Business School. Succesul se datorează atât reputaţiei profesorilor de la unele dintre cele mai prestigioase universităţi internaţionale: IESE Business School – Spania, INSEAD – Franţa şi Carlson School of Management – USA, cât şi celor două rezidenţiate internaţionale din cadrul programului, în Austria şi SUA, care oferă studenţilor ocazia de a interacţiona cu managerii din diverse companii aflate în tranziţie sau într-o fază de dezvoltare şi globalizare a business-ului.

Desfăşurat în regim part-time, pe parcursul a 14 luni, programul include 14 module. Începând cu acest an, în urma feedback-ului studenţilor, Orientation day şi primul modul vor avea loc la Viena, programul oferind astfel trei module în afara ţării. Acestor beneficii oferite de WU EMBA Bucharest li se adaugă şi structura specială a cursurilor, axată în proporţie de peste 80% pe studiile de caz internaţionale exclusive, aplicate pe situaţiile actuale ale companiilor, tehnică de curs care permite şi încurajează interacţiunea studenţilor între ei şi cu alumni, prin organizarea de guest lectures şi, de asemenea, calitatea sesiunilor de e-learning, suportul tehnic pus la dispoziţia cursanţilor (ex: tabletă de ultimă generaţie) şi accesul on-line la biblioteca Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena.

Anul acesta deschidem porţile celei de-a noua generaţii de studenţi care urmează cursurile programului de EMBA susţinut de WU în Bucureşti. Obiectivul nostru în tot acest timp a fost de a menţine standardele ridicate, motiv pentru care programul a fost mereu în topul preferinţelor studenţilor, iar în 2015, din nou, nr.1 în România. Programul din Bucureşti a devenit în timp unul regional, fiind mulţi studenţi din Bulgaria şi Moldova care s-au înscris în ultimii ani. În paralel, urmărim însă să sprijinim managerii şi antreprenorii talentaţi, care se remarcă prin calităţi profesionale deosebite, prin burse extrem de atractive, de până la 35% din valoarea programului. Programul de burse este deschis tuturor, manageri şi antreprenori, femei şi bărbaţi, cu condiţia să întrunească regulile de participare şi să aplice până la sfârşitul lunii septembrie.“ a declarat Prof. Bodo B. Schlegelmilch, Decan al WU Executive Academy.

Bursele se acordă în ordinea aplicaţiilor şi pe baza dosarului de înscriere în program, care trebuie să conţină un set de documente în limba engleză (cerere de aplicare online, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivaţie, copia tradusă a diplomei de licenţă, foaia matricolă cu notele obţinute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a paşaportului).

Programul de Executive MBA din România se adresează managerilor cu o experienţă de minim 5 ani în domeniu, care au înregistrat un progres solid în carieră. Termenul de înscriere la Executive MBA este 30 octombrie 2015. Acesta se va desfăşura pe parcursul a 14 luni, în regim de part time, studenţii având astfel posibilitatea de a-şi continua activitatea profesională.

Despre WU Executive Academy:
Programul EMBA Bucharest oferit de WU Executive Academy este acreditat de către două dintre cele mai importante instituţii de profil la nivel mondial: AMBA (Association of MBAs) şi EQUIS (European Quality Improvement System) şi este prezent pe piaţa românească din 2006.

WU Executive Academy este parte a Vienna University of Economics and Business (WU), cea mai mare universitate de business din Europa şi una din cele două universităţi de afaceri din lume vorbitoare de limbă germană care îndeplineşte standardele ridicate ale acreditărilor AMBA şi EQUIS. WU se bucură de mai bine de 100 de ani de o reputaţie excepţională în calitate de furnizor de educaţie în domeniul managerial. Portofoliul educaţional al WU Executive Academy include programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, certificări universitare, programe corporate, dar şi diverse seminarii, fiind unul dintre principalii furnizori de educaţie în Europa Centrală şi de Est. În fiecare an, până la 750 de studenţi absolvenţi şi aproximativ 1.200 de manageri, experţi din peste 75 de ţări studiază în cadrul programelor de Executive MBA. În prezent, programele şi rezidenţiatele sale se desfăşoară în peste 15 ţări de pe trei continente.